Awéwé

  • Cotton Women’s Sleeveless and Long Pants Pajama White

    Katun Awéwé Tanpa Lengan sareng Calana Panjang Piyama Bodas

    Bahan katun nyaman sareng breathable, kalayan élastisitas sedeng.Kesederhanaan ogé karesep sadaya konsumen.Rompi bodas kalayan print leuweung hujan tropis, calana panjang ogé pinuh print leuweung hujan tropis.Jieun usum panas Anjeun ngarasa cool.The bisnis upholds filosofi "Jadi No.1 dina kualitas luhur, jadi rooted on kiridit na trustworthiness pikeun tumuwuh", bakal tetep dina ngawula prospek saméméhna tur anyar ti imah jeung luar negeri sakabeh-heatedly pikeun Profesional. Pabrik pikeun Cina borongan Supersoft klasik.

     

    Bahan: 100% Katun
    Gram beurat lawon: 145-160g
    Kategori : Usum Panas Di imah
    Jumlah pesenan minimum: 1000pcs

  • Cotton Women’s Short Sleeved Pajama

    Piyama Lengan Pendek Katun Awéwé

    Bahan katun nyaman sareng breathable, kalayan élastisitas sedeng.Kesederhanaan ogé karesep sadaya konsumen.Ngagem éta tiasa ngabébaskeun anjeun tina kerja keras.Bersantai dina hirup depresi.All rupa prints anu kaunggulan urang, kayaning print karét, print cai, print réaktif, mindahkeun print jeung mindahkeun print jeung saterusna .The percetakan téh kualitas teguh sarta non decolorizing.Sulaman nyaéta ciri jeung kualitas luhur, lamun perlu urang bisa nambahkeun eta dina garments .Éta cocog pikeun sakabéh pasar upami Anjeun hoyong, Kawas ukuran Éropa sarta Amérika.Pinuh customized.We boga produk pangalusna sarta jualan profésional sarta team.With teknis ngembangkeun parusahaan urang, urang bisa nyadiakeun konsumén produk pangalusna, rojongan teknis alus, sampurna sanggeus-jualan jasa.

     

    Bahan: 100% Katun
    Gram beurat lawon: 145-160g
    Kategori : Usum Panas Di imah
    Jumlah pesenan minimum: 1000pcs

  • Cotton Women’s Sleeveless and Capri Pajama

    Katun Awéwé Sleeveless jeung Capri Piyama

    Semangka kutang beureum basajan kalawan print pinuh 7 sub perpustakaan.Tambahkeun tightness kana bukaan suku.Percetakan bulu merak.Siga jogét jeung merak.Pisan beautiful.Bahan katun nyaman jeung breathable, kalawan élastisitas sedeng.Présidén perusahaan kami, sareng sadayana anggota staf, ngabagéakeun sadaya calon pembeli pikeun angkat ka perusahaan sareng mariksa.Hayu urang gotong royong pikeun nyiptakeun jangka panjang anu hebat pisan.

     

    Bahan: 100% Katun
    Gram beurat lawon: 145-160g
    Kategori: Awéwé Usum Panas
    Jumlah pesenan minimum: 1000pcs

  • Cotton Women’s Straped Summer Pajama

    Katun Awéwé Straped Summer Piyama

    Panutup Pajama suspender basajan sareng seksi.suspenders bodas kalayan kolor super panas.Summer runtuyan papakéan indispensable seksi home clothes.Many rupa prints nyaeta urang kuat, kayaning print karét, print cai, print réaktif, mindahkeun print jeung mindahkeun print jeung saterusna .The percetakan kualitas luhur téh teguh sarta non decolorizing.Éta cocog pikeun sadaya pasar upami anjeun hoyong, sapertos ukuran Éropa sareng Amérika.pinuh ngaropéa.Tujuan kami nyaéta "Anjeun sumping ka dieu kalayan sesah sareng kami masihan anjeun seuri pikeun dicabut" kanggo Pemasok Emas Cina pikeun ngagem bumi Cina.

     

    Bahan: 100% Katun
    Gram beurat lawon: 145-160g
    Kategori: Pakéan di imah High Summer
    Jumlah pesenan minimum: 1000pcs

  • High Summer Cotton Women’s Short Sleeved Pajama

    Piyama Lengan Pendek Wanita Musim Panas Tinggi Katun

    Luhureun dicitak nganggo posisi, sareng calana dicitak nganggo kotak-kotak.Warna seger nyieun awéwé murag asih jeung.CottonSingle Jersey nyaman jeung breathable, kalawan élastisitas sedeng.Urang bisa loba prints ,kayaning print karét,print cai,print réaktif,print mindahkeun sarta mindahkeun print jeung saterusna .The percetakan teguh sarta non decolorizing.Sulaman mangrupikeun ciri urang sareng kualitas luhur. Éta cocog pikeun sadaya pasar upami anjeun hoyong, sapertos ukuran Éropa sareng Amérika.pinuh ngaropéa.Baju tidur anu sampurna ngabagi impian anjeun.

     

    Bahan: 100% Katun
    Gram beurat lawon: 145-160g
    Kategori: Pakéan di imah High Summer
    Jumlah pesenan minimum: 1000pcs

  • Green Cotton Women’s Short Sleeved Pajama

    Piyama Lengan Pendek Katun Héjo Awéwé

    Bahan katun nyaman sareng breathable, kalayan élastisitas sedeng.Luhureun dicitak nganggo posisi, sareng calana dicitak sadayana.Satengah kabuka placket kalawan buttons.we plastik tiasa nawiskeun produk kualitas luhur, harga kalapa jeung pangalusna customer service.They're cocog pikeun sakabéh pasar upami anjeun hoyong, Kawas ukuran Éropa sarta Amérika.pinuh ngaropéa.Baju tidur anu sampurna ngabagi impian anjeun.

     

    Bahan: 100% Katun
    Gram beurat lawon: 145-160g
    Kategori : Usum Panas Di imah
    Jumlah pesenan minimum: 1000pcs

  • Blue Cotton Women’s Short Sleeved Pajama

    Piyama Lengan Pendek Katun Biru Awéwé

    "Kualitas Kahiji, Reputasi Kahiji, Layanan Pangsaéna."Harta biru Pajama panutup, jaket positioning percetakan jeung calana kisi percetakan, duanana fashionable na home.It taat kana tenet "Jujur, getol, enterprising, inovatif" pikeun nyieun dagangan anyar rutin.Éta nganggap prospek, kasuksésan salaku kasuksésan sorangan.Hayu urang ngamekarkeun masa depan makmur leungeun dina leungeun pikeun Factory borongan Cina pjs.They're cocog pikeun sakabéh pasar upami anjeun hoyong, Kawas ukuran Éropa sarta Amérika.pinuh ngaropéa.Baju tidur anu sampurna ngabagi impian anjeun.

     

    Bahan: 65% poliéster 35% katun
    Gram beurat lawon: 145-160g
    Kategori: Pakéan di imah
    Jumlah pesenan minimum: 1000pcs

  • Cotton Women’s Sleeveless Summer Pajama

    Piyama Musim Panas Tanpa Lengan Katun Awéwé

    Rompi pink sareng calana dicitak anyaman ngajaga anjeun tiis sapanjang usum panas.Anyaman lapisan sareng kancing dina saku sareng kantong anu dicitak.The bows pink dina calana nambahkeun rasa fashion.Bahan katun nyaman jeung breathable, kalawan élastisitas sedeng.Sagala jinis print, kayaning print karét, print cai, print réaktif, mindahkeun print jeung mindahkeun print jeung saterusna .The percetakan teguh sarta non decolorizing.Éta cocog pikeun sadaya pasar upami anjeun hoyong, disaluyukeun pinuh.Kami parantos narékahan pikeun gawé babarengan anu intensif sareng para nasabah anu jujur, ngalaksanakeun induksi kamulyaan anyar sareng para nasabah sareng mitra strategis.

     

    Bahan : 100% katun atasan, celana anyaman
    Gram beurat lawon: 145-160g
    Kategori: Pantun Usum Panas
    Jumlah pesenan minimum: 1000pcs

  • Fashion Cotton Women’s Short Sleeved Pajama

    Piyama Lengan Pendek Pantun Katun Awéwé

    Runtuyan poék biasana katingali poék pisan.Nanging, pikeun warna poék ieu, kami parantos nambihan renda katun dina cuffs, sareng fitur busana dina cangkéng sareng suku calana, ku kituna warna poék ogé tiasa terang, ku kituna anjeun tiasa ngagem rasa fashion di bumi. Bahan katun nyaman sareng breathable, kalayan élastisitas sedeng.Percetakanna teguh sareng henteu ngawarnaan.Éta cocog pikeun sadaya pasar upami anjeun hoyong, sapertos ukuran Éropa sareng Amérika.pinuh ngaropéa.Urang bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun minuhan atawa ngaleuwihan sarat konsumén 'kalayan produk kualitas, konsép canggih, sarta layanan efisien sarta timely.Wilujeng sumping.

     

    Bahan: 100% Katun
    Gram beurat lawon: 145-160g
    Kategori: Pantun di imah
    Jumlah pesenan minimum: 1000pcs

  • Cotton Women’s Sleeveless Summer Pajama

    Piyama Musim Panas Tanpa Lengan Katun Awéwé

    Bahan katun nyaman sareng breathable, kalayan élastisitas sedeng.Séri Snoopy mangrupikeun fitur utama perusahaan kami.Nonoman, vitalitas sareng busana sinonim sareng kolom ieu.Séri ieu sanés ngan ukur piyama, tapi ogé wawakil fashion.Pisan pikaresepeun pikeun consumers.All ngora jenis print , kayaning print karét, print cai, print réaktif, mindahkeun print jeung mindahkeun print jeung saterusna .The percetakan teguh sarta non decolorizing.Sulaman nyaéta ciri jeung kualitas luhur .Éta cocog pikeun sakabéh pasar lamun hayang, Kawas ukuran Éropa sarta Amérika.pinuh ngaropéa.Baju tidur anu sampurna ngabagi impian anjeun.

     

    Bahan: 100% Katun
    Gram beurat lawon: 145-160g
    Kategori : Pantun Pantun Imah
    Jumlah pesenan minimum: 1000pcs

  • Cotton Women’s Yellow Short Sleeved Summer Pajama

    Katun Awewe urang Konéng pondok leungeun baju Summer Piyama

    bahan katun nyaman jeung breathable, kalawan élastisitas sedeng. Jas konéng caang jeung saku leuwih dicitak kalawan pola jajan leutik kasampak pisan energetic.Calana dicitak ku pola jajan leutik sareng katingalina ngora pisan nganggo jaket.Percetakanna teguh sareng henteu ngawarnaan.Sulaman nyaéta ciri jeung kualitas luhur .Éta cocog pikeun sakabéh pasar lamun hayang, Kawas ukuran Éropa sarta Amérika.pinuh ngaropéa."Passion, kajujuran, rojongan Sora, Gelut gawé babarengan jeung Pangwangunan" mangrupakeun rencana urang.Kami parantos di dieu pikeun ngarepkeun babaturan anu saé di sakumna dunya!

     

    Bahan: 100% Katun
    Gram beurat lawon: 140-160g
    Kategori: Piyama
    Jumlah pesenan minimum: 1000pcs

  • Cotton Women’s Unicorn Macaron Stripes Short Sleeved Pajama

    Katun Awéwé Unicorn Macaron Stripes Short Sleeved Piyama

    Luhureun nyaéta warna latar pink Unicorn print, anu pinuh ku perasaan girlish.Calana pinuh dicitak ku belang macaron.Nalika dipasangkeun sareng luhur, éta nunjukkeun warna permen, anu katingalina ngalamun sareng amis.Percetakanna teguh sareng henteu ngawarnaan.Sulaman nyaéta ciri jeung kualitas luhur .Éta cocog pikeun sakabéh pasar lamun hayang, Kawas ukuran Éropa sarta Amérika.pinuh ngaropéa.Baju sare anu sampurna ngabagi impian anjeun. Kami umumna siap ngawangun hubungan kerjasama anu panjang sareng ajeg sareng sadaya pembeli anu mungkin dina widang anu aya hubunganana.

     

    Bahan: 100% Katun
    Gram beurat lawon: 145-160g
    Kategori: Piyama
    Jumlah pesenan minimum: 1000pcs