Baju jero

  • Cotton Women’s Long Sleeved Fashion Shirt

    Kaos Pantun Lengan Panjang Awéwé Katun

    Knitted kaos nightdress mangrupakeun gaya pohara populér di taun panganyarna.Rok pondok sareng ngaitkeun pinuh kabuka sareng desain percetakan saderhana saderhana sareng henteu kaleungitan rasa fashion.Jieun baju imah teu ngan nyaman tapi ogé charming.Comfortable bahan Katun husus, kalawan élastisitas sedeng. Hayu anjeun meunang model lawon Tenun jeung Lemes tina lawon Knit, Pinuh customized. Ieu lalampahan nice of PJs.Punten tong ragu ngahubungi kami, kami ngajantenkeun pikeun anjeun.

     

    Bahan: 100% Katun
    Gram beurat lawon: 145-160g
    Kategori: Pakéan Spring Pantun awéwé
    Jumlah pesenan minimum: 1000pcs

  • Cotton Women’s Straped Summer Pajama

    Katun Awéwé Straped Summer Piyama

    Renda hiasan suspender kalayan desain tightening dina dua sisi cangkéng.kolor dicét benang.Jieun gaya duanana kompak tur seksi. Salaku pabrik ngalaman tur parusahaan, Urang bade ngadamel unggal usaha tunggal pikeun jadi alus teuing jeung alus teuing, sarta ngagancangkeun cara urang keur nangtung bari dina pangkat internasional luhur-grade na perusahaan teknologi tinggi pikeun Cina Harga Murah Cina Pantun nyulam garments, Urang bisa ngaropea barang nurutkeun pangabutuh anjeun sarta kami bakal pak eta pikeun anjeun pribadi nalika anjeun meunang.

     

    Bahan: 100% Katun
    Gram beurat lawon: 145-160g
    Kategori: Ladies High Summer
    Jumlah pesenan minimum: 1000pcs

  • CVC women’s Lactating MAMA Sleepshirt PEACH

    CVC awéwé lactating MAMA Sleepshirt PEACH

    Baju wengi indung mangrupikeun fitur perusahaan kami.Indung mangrupa kecap sulur hébat, utamana indung dina periode ASI.Éta ogé kanyamanan anu saé pikeun aranjeunna gaduh piyama payudara.Baju tidur indung ieu henteu ngan ukur modis tapi ogé nyaman pisan. Kami keukeuh nawiskeun manufaktur kualitas premium kalayan konsép bisnis anu unggul, penjualan produk anu jujur ​​ogé bantosan anu pangsaéna sareng gancang.eta bakal mawa anjeun teu ngan produk kualitasna alus atawa jasa jeung kauntungan badag, tapi paling signifikan nyaéta pikeun nempatan pasar sajajalan pikeun Produsén.

     

    BAHAN : 50% KATUN 50% POLIESTER
    Gram beurat lawon: 145-160g
    Kategori : PAKAIAN MAMA
    Jumlah pesenan minimum: 1000pcs