Piyama

  • High Summer Cotton Women’s Short Sleeved Pajama

    Piyama Lengan Pendek Wanita Musim Panas Tinggi Katun

    Luhureun dicitak nganggo posisi, sareng calana dicitak nganggo kotak-kotak.Warna seger nyieun awéwé murag asih jeung.CottonSingle Jersey nyaman jeung breathable, kalawan élastisitas sedeng.Urang bisa loba prints ,kayaning print karét,print cai,print réaktif,print mindahkeun sarta mindahkeun print jeung saterusna .The percetakan teguh sarta non decolorizing.Sulaman mangrupikeun ciri urang sareng kualitas luhur. Éta cocog pikeun sadaya pasar upami anjeun hoyong, sapertos ukuran Éropa sareng Amérika.pinuh ngaropéa.Baju tidur anu sampurna ngabagi impian anjeun.

     

    Bahan: 100% Katun
    Gram beurat lawon: 145-160g
    Kategori: Pakéan di imah High Summer
    Jumlah pesenan minimum: 1000pcs

  • Cotton Women’s Yellow Short Sleeved Summer Pajama

    Katun Awewe urang Konéng pondok leungeun baju Summer Piyama

    bahan katun nyaman jeung breathable, kalawan élastisitas sedeng. Jas konéng caang jeung saku leuwih dicitak kalawan pola jajan leutik kasampak pisan energetic.Calana dicitak ku pola jajan leutik sareng katingalina ngora pisan nganggo jaket.Percetakanna teguh sareng henteu ngawarnaan.Sulaman nyaéta ciri jeung kualitas luhur .Éta cocog pikeun sakabéh pasar lamun hayang, Kawas ukuran Éropa sarta Amérika.pinuh ngaropéa."Passion, kajujuran, rojongan Sora, Gelut gawé babarengan jeung Pangwangunan" mangrupakeun rencana urang.Kami parantos di dieu pikeun ngarepkeun babaturan anu saé di sakumna dunya!

     

    Bahan: 100% Katun
    Gram beurat lawon: 140-160g
    Kategori: Piyama
    Jumlah pesenan minimum: 1000pcs

  • Cotton Women’s Unicorn Macaron Stripes Short Sleeved Pajama

    Katun Awéwé Unicorn Macaron Stripes Short Sleeved Piyama

    Luhureun nyaéta warna latar pink Unicorn print, anu pinuh ku perasaan girlish.Calana pinuh dicitak ku belang macaron.Nalika dipasangkeun sareng luhur, éta nunjukkeun warna permen, anu katingalina ngalamun sareng amis.Percetakanna teguh sareng henteu ngawarnaan.Sulaman nyaéta ciri jeung kualitas luhur .Éta cocog pikeun sakabéh pasar lamun hayang, Kawas ukuran Éropa sarta Amérika.pinuh ngaropéa.Baju sare anu sampurna ngabagi impian anjeun. Kami umumna siap ngawangun hubungan kerjasama anu panjang sareng ajeg sareng sadaya pembeli anu mungkin dina widang anu aya hubunganana.

     

    Bahan: 100% Katun
    Gram beurat lawon: 145-160g
    Kategori: Piyama
    Jumlah pesenan minimum: 1000pcs

  • Cotton Women’s Avocado Color Short Sleeved Pajama

    Katun Awéwé Alpukat Warna Short Sleeved Piyama

    Jas éta warna alpukat, warna lemes, seger sareng modis.Calana anu pinuh dicitak béas latar bodas kalayan bintik alpukat.Sigana kasual sareng pinuh ku desain sareng jas.Éta cocog pikeun sadaya pasar upami anjeun hoyong, sapertos ukuran Éropa sareng Amérika.pinuh ngaropéa.Urang persistently acquire sumanget perusahaan urang "kualitas hirup organisasi, kiridit assures gawé babarengan jeung ngawétkeun motto dina pikiran urang: prospek first.A sleepwear sampurna babagi ngimpi amis Anjeun .

     

    Bahan: 100% Katun
    Gram beurat lawon: 140-160g
    Kategori : Piyama Lengan Pendek
    Jumlah pesenan minimum: 1000pcs

  • Cotton Women’s Sleeveless Shorts Pajama

    Piyama Kaos Awéwé Tanpa Lengan Katun

    Bahan katun nyaman sareng kulit, kalayan élastisitas sedeng.Kabéh prints anu nice jeung lemes sarta percetakan nyaeta teguh sarta non decolorizing.Fully ngaropéa.Kami teras-terasan ngalaksanakeun padamelan janten tim anu nyata pikeun mastikeun yén kami tiasa kalayan gampang masihan anjeun kualitas luhur anu pangsaéna sareng tingkat anu paling efektif pikeun baju tidur Grosir Cina anu kualitasna alus.

     

    Bahan: 100% Katun
    Gram beurat lawon: 145-160g
    Kategori: Pakéan di imah
    Jumlah pesenan minimum: 1000pcs

  • Cotton Women’s Straped Yarn Dye Pajama

    Katun Awéwé Straped Benang Dye Piyama

    bahan rayon nyaman jeung breathable, kalawan élastisitas pangalusna sarta rarasaan Sagging.Ogé 95% Ranyon 5% Spandex leuwih lemes sareng nyaman .Benang dyed lawon dijieunna kualitas luhur.Grey Melange leuwih warni.Éta cocog pikeun sadaya pasar upami anjeun hoyong, sapertos ukuran Éropa sareng Amérika.pinuh ngaropéa.Baju tidur anu sampurna ngabagi impian anjeun.

     

    Bahan: 95% Rayon 5% Spandex
    Gram beurat lawon: 160-180g
    Kategori : Usum Panas Di imah
    Jumlah pesenan minimum: 1000pcs

  • Cotton Women’s 3/4 Sleeved Pajama

    Piyama Lengan 3/4 Katun Awéwé

    Bahan katun nyaman sareng breathable, kalayan élastisitas sedeng.Top biru, leungeun baju 3/4, saku palsu, Kancing cangkang sareng kedutan bow nambihan sakedik rasa fashion.calana kembang dicitak pinuh.Jieun sakabeh set baju leuwih elegan jeung intellectual.We persistently acquire sumanget perusahaan urang "kualitas hirup organisasi, kiridit assures gawé babarengan jeung ngawétkeun motto dina pikiran urang: prospek first.They're cocog pikeun sakabéh pasar lamun hayang, Kawas Éropa. jeung ukuran Amérika.pinuh ngaropéa.Baju tidur anu sampurna ngabagi impian anjeun.

     

    Bahan: 100% Katun
    Gram beurat lawon: 145-160g
    Kategori: Koléksi usum panas
    Jumlah pesenan minimum: 1000pcs

  • Dark Grey Cotton Women’s Long Sleeved Pajama

    Piyama Lengan Panjang Awéwé Katun Abu-abu poék

    Interlock nyaman sareng haneut, Janten jas pikeun koleksi Usum tiis.Top beuheung awak abu poék sareng calana dicitak.Kembang ucing dicitak dina hem handap katuhu.Baju bumi gaya sederhana ngajantenkeun anjeun beresih sareng rapih.Hayu anjeun teu boga kendala.Kualitas interlock leuwih warm.We nuju intending pikeun ngidinan Anjeun pikeun meunangkeun pangakuan lengkep ngeunaan objék urang jeung nyieun hiji hungkul wareg.Usaha leutik pariksa ka pabrik urang di Uganda ogé tiasa wilujeng sumping iraha waé.Miharep pikeun ménta inquiries anjeun pikeun meunangkeun co-operasi senang.

     

    Bahan : cvc interlock
    Gram beurat lawon: 200g
    Kategori:awéwé pjs usum tiis
    Jumlah pesenan minimum: 1000pcs

  • Leopard Cotton Women’s Long Sleeved Pajama

    Piyama Lengan Panjang Leopard Cotton Awéwé

    jas pink jeung ucing print kalawan calana print macan tutul nyorot kombinasi playfulness awéwé sarta kematangan, mere gambar seksi.Ngadamel baju bumi sederhana sareng modis. Éta cocog pikeun sadaya pasar upami anjeun hoyong, sapertos ukuran Éropa sareng Amérika.Sapinuhna customized.We geus nyoba pikeun meunangkeun pikeun gawé babarengan intensif jeung konsumén jujur, accomplishing a induce anyar kamulyaan jeung konsumén jeung mitra strategis.Baju tidur anu sampurna ngabagi impian anjeun.

     

    Bahan: 100% Katun
    Gram beurat lawon: 145-160g
    Kategori: Pakéan di imah
    Jumlah pesenan minimum: 1000pcs

  • Cat Printing Cotton Women’s Long Sleeved Pajama

    Ucing Printing Katun Awewe urang Long Sleeved Piyama

    Bahan katun nyaman sareng breathable, kalayan élastisitas sedeng.Ucing print luhur kalawan kedap kana hem,pant nyaeta solf sakuliah percetakan .ieu Autumn collection.It taat kana tenet "Jujur, getol, enterprising, inovatif" pikeun nyieun dagangan anyar rutin.Éta nganggap prospek, kasuksésan salaku kasuksésan sorangan.Hayu urang ngamekarkeun masa depan makmur panangan pikeun Pabrik borongan Cina pjs.

     

    Bahan: 100% Katun
    Gram beurat lawon: 145-160g
    Kategori: Pakéan di imah
    Jumlah pesenan minimum: 1000pcs

  • Cotton Women’s Long Sleeved Pajama Grey

    Piyama Lengan Panjang Katun Awéwé Gray

    Bahan katun nyaman sareng breathable, kalayan élastisitas sedeng.Beuheung buleud jeung placket luhur padet , Pant geus dipariksa print .The percetakan teguh sarta non decolorizing.Gray Melange mangrupikeun warna anu haneut.Baju polos sareng sederhana mangrupikeun pilihan pangsaéna pikeun baju bumi.pinuh ngaropéa.dagangan urang utamana diékspor ka Éropa, Afrika, Amerika, Wétan Tengah jeung Asia Tenggara jeung nagara jeung wewengkon séjén.Urang ayeuna geus ngarasakeun reputasi hébat diantara konsumén urang pikeun barang kualitas sarta services.We alus bakal nyieun babaturan kalawan pangusaha ti imah jeung mancanagara, nuturkeun tujuan "Quality Kahiji, Reputasi Kahiji, nu Best Services.".Punten wartosan kami naon ide anjeun, kami damel pikeun anjeun.

     

    Bahan: 100% Katun
    Gram beurat lawon: 145-160g
    Kategori: Pakéan di imah
    Jumlah pesenan minimum: 1000pcs

  • Cotton Women’s Lace Pocket Long Sleeved Pajama

    Katun Renda Kantong Awéwé Piyama Lengan Panjang

    Hirup ku kualitas, ngembangkeun ku kiridit téh ngungudag langgeng urang, Urang pageuh yakin yén sanggeus kadatangan anjeun kami baris jadi partners.Round jangka panjang beuheung polos luhur kalawan saku renda, Pant nyaeta AOP percetakan kembang.saku renda nyaeta Ciri .The percetakan teguh sarta non decolorizing.Sadaya pasar cocog, sapertos ukuran Éropa sareng Amérika Kidul sareng saterasna.pinuh ngaropéa.Jenis lawon aya dina pilihan Anjeun .Pilihan kahiji pikeun awéwé tengah-yuswa .

     

    Bahan: 100% katun interlock
    Gram beurat lawon: 180g
    Kategori: Ladies PJS Winter
    Jumlah pesenan minimum: 1000pcs

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2