Impor baju Shanghai ti EU ampir dua kali dina Januari-Juli

news2

Gedong-gedong luhur katingal di Shanghai.[Poto/Sipa]

SHANGHAI - Shanghai ningali pertumbuhan ampir dua kali dina impor garments jeung asesoris ti Uni Éropa (EU) dina tujuh bulan mimiti taun ieu, nurutkeun inohong adat Shanghai on Salasa.

Ti Januari nepi ka Juli, impor totaled 13.47 milyar yuan ($2.07 milyar), soaring 99.9 persén sataun-on-taun, sarta ampir dua kali volume ékspor dina période sarua, nu asup 7.04 milyar yuan.

Angka adat ogé nunjukkeun yén dina tujuh bulan kahiji, impor Shanghai pikeun produk kulit sareng bulu ti EU jumlahna 11,2 milyar yuan, naék 94,8 persén sataun-on-taun.

Perancis sareng Italia mangrupikeun nagara-nagara anu diuntungkeun langsung tina impor impor ku Shanghai.Dina tujuh bulan kahiji, volume dagang Shanghai jeung dua nagara ngahontal 61,21 miliar yuan jeung 60,02 miliar yuan, masing-masing tumuwuh ku 39,1 persén jeung 49,5 persén sataun-on-taun.

Samentara éta, impor Shanghai pikeun kosmétik sareng produk perawatan pribadi ti EU ningkat 21,2 persén dina tujuh bulan kahiji, jumlahna 12,52 milyar yuan.

Adat istiadat ngaitkeun kanaékan impor kana paningkatan kakuatan konsumsi konsumén Cina sareng minat kana baju impor.Platform paméran sapertos China International Import Expo ogé maénkeun peran anu penting dina ngenalkeun langkung seueur produk EU ka China.

Volume dagang Shanghai jeung EU, mitra dagang pangbadagna Shanghai urang, pencét 451.58 milyar yuan dina tujuh bulan kahiji, tumuwuh ku 26 persén sataun-on-taun sarta akuntansi pikeun 20.4 persén total dagang asing Shanghai urang.


waktos pos: Nov-01-2021