Sektor tékstil Cina ningali ékspansi ajeg

news4

Pausahaan tékstil neruskeun gawé di Zaozhuang, propinsi Shandong Cina Wétan, dina 20 Pebruari 2020. [Photo/sipaphoto.com]

BEIJING - Industri tékstil Cina ningali ékspansi ajeg dina tilu bulan mimiti taun, data ti Departemen Perindustrian sareng Téknologi Inpormasi (MIIT) nunjukkeun.

Nilai tambihan perusahaan tékstil kalayan pendapatan operasi taunan sahenteuna 20 juta yuan ($ 3.09 juta) naék 20.3 persén sataun-on-taun, numutkeun MIIT.

Perusahaan-perusahaan éta kéngingkeun kauntungan 43.4 milyar yuan, ningkat ku 93 persén tina période anu sami taun ka tukang.Panghasilan operasi gabunganna dilegaan ku 26.9 persén sataun-on-taun ka sakitar 1.05 triliun yuan.

Penjualan ritel online produk pakean Cina ngadaptarkeun pertumbuhan taun-taun 39.6 persén antara Januari sareng Maret.ékspor garment totaled $33.3 milyar salila periode, naek ku 47.7 persen sataun-on-taun.


waktos pos: Nov-01-2021