Warta

  • Sektor tékstil Cina ningali ékspansi ajeg

    Pausahaan tékstil neruskeun gawé di Zaozhuang, propinsi Shandong Cina Wétan, dina 20 Pebruari 2020. [Photo/sipaphoto.com] BEIJING - Industri tékstil Cina ningali ékspansi anu stabil dina tilu bulan mimiti taun, data ti Kementerian Perindustrian sareng Téknologi Inpormasi (MIIT...
    Maca deui
  • Pekebun katun Xinjiang naék nalika harga naék

    Patani nuju kebon kapas di Kashgar, wilayah otonomi Xinjiang Uygur, dina 7 Juli. [Poto ku Wei Xiaohao / China Daily] Paménta naék di daérah sanaos boikot Kulon Nalika pepelakan kapas tumbuh di daérah kebon anu ageung milik koperasi di Xinjiang. Wewengkon otonom Uygur dimimitian ...
    Maca deui
  • Impor baju Shanghai ti EU ampir dua kali dina Januari-Juli

    Gedong-gedong luhur katingal di Shanghai.[Poto / Sipa] SHANGHAI - Shanghai ningali pertumbuhan ampir dua kali dina impor garments jeung asesoris ti Uni Éropa (EU) dina tujuh bulan mimiti taun ieu, nurutkeun inohong adat Shanghai on Salasa.Ti Januari nepi ka Juli, impo ...
    Maca deui
  • Biaya pengiriman barang ngabalukarkeun nyeri sirah ranté suplai

    Pagawe palabuhan (kénca) nungtun supir treuk kontainer di Pelabuhan Beilun, bagian tina Pelabuhan Ningbo-Zhoushan di propinsi Zhejiang.[Poto ku ZHONG NAN / CHINA DAILY] Gangguan kana industri pengiriman barang disababkeun ku telat palabuhan sareng biaya wadah anu langkung luhur tiasa diteruskeun kana taun payun, mangaruhan perdagangan global sareng ...
    Maca deui