Jubah

  • Cotton women’s Long sleeved Gown PEACH

    Katun awéwé Long sleeved Gown PEACH

    Késang lawon Nightgown oge favorit di cinyusu, usum panas jeung gugur.Bahan katun nyaman jeung breathable, kalawan élastisitas sedeng.Urang mindeng yakin yén karakter hiji urang mutuskeun kualitas luhur produk, detil mutuskeun kualitas alus produk, babarengan jeung realistis, EFISIEN jeung INOVATIF sumanget staf pikeun Cina Supplier Emas pikeun Cina ngaropéa Sexy Ladies Robes pikeun Saré jeung Baju jero, Salaku urang geus pindah ka hareup, urang mertahankeun panon on rentang item urang kantos-ngembangna sarta ngaronjatkeun kana jasa ahli urang.

     

    BAHAN : 100% KATUN
    Gram beurat lawon: 145-160g
    Kategori: Pakéan Imah
    Jumlah pesenan minimum: 1000pcs