Kaos Sleeves Lengan Pendek katun awéwé

Katerangan pondok:

Pemasok Emas Cina pikeun Pijamas Cina Kidul, Perusahaan kami patuh kana sumanget "biaya anu langkung handap, kualitas anu langkung luhur, sareng ngajantenkeun langkung seueur kauntungan pikeun klien kami".Employing bakat ti garis sarua jeung adhering kana prinsip "kajujuran, iman alus, hal nyata jeung kajembaran", parusahaan urang ngaharepkeun mangtaun ngembangkeun umum kalawan klien ti duanana di imah jeung di mancanagara!

 

Bahan: 100% Katun
Gram beurat lawon: 145-160g
Kategori: Usum Panas Pakéan Klasik
Jumlah pesenan minimum: 1000pcs


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Basajan sakuliah haté nightdress.High percetakan kualitas sarta nyaman jeung breathable lawon katun, kalawan élastisitas sedeng.Éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna nalika anjeun santai. Éta cocog pikeun sadaya pasar upami anjeun hoyong, sapertos ukuran Éropa sareng Amérika.pinuh ngaropéa.Punten wartosan kami ide anjeun anu saé, hayu urang ngadamel.

Produk Témbongkeun

IMG_4251(1)
IMG_4253(1)

Parameter produk

lokasi

Tol +/-

X-LEUTIK

LEUTIK

MEDIUM

GEDE

X-ageung

XX-ageung

CB PANJANG fm CBN

1/4

27 1/2

28

28 1/2

29

29 1/2

30

SALUR TAKDAK

1/4

17 1/4

17 3/4

18 1/4

18 3/4

19 1/4

19 3/4

DADA 1 "blw armhole (SEPARUH)

1/4

19 1/2

20 1/2

21 1/2

22 1/2

24

25 1/2


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali