Katun awéwé Long sleeved Gown PEACH

Katerangan pondok:

Késang lawon Nightgown oge favorit di cinyusu, usum panas jeung gugur.Bahan katun nyaman jeung breathable, kalawan élastisitas sedeng.Urang mindeng yakin yén karakter hiji urang mutuskeun kualitas luhur produk, rinci mutuskeun produk kualitas alus, babarengan jeung realistis, EFISIEN jeung INOVATIF sumanget staf pikeun Cina Supplier Emas pikeun Cina ngaropéa Sexy Ladies Robes pikeun Saré jeung Baju jero, Salaku urang nuju. pindah ka hareup, urang mertahankeun panon on rentang item urang kantos-ngembangna sarta ngaronjatkeun kana jasa ahli urang.

 

BAHAN : 100% KATUN
Gram beurat lawon: 145-160g
Kategori: Pakéan Imah
Jumlah pesenan minimum: 1000pcs


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Késang lawon Nightgown ogé favorit di cinyusu, usum panas jeung gugur.Peach ngajadikeun kulit Anjeun bodas tur beureum, sarta ngajadikeun anjeun kasampak leuwih radiant.As parusahaan dagang asing tina kustomisasi garment knitted, produk urang keur nyanghareupan dunya tur cocog pikeun sakabéh pasar.Produk ieu gaduh aplikasi anu saé.Urang mindeng yakin yén karakter hiji urang mutuskeun kualitas luhur produk, rinci mutuskeun produk kualitas alus, babarengan jeung realistis, EFISIEN jeung INOVATIF sumanget staf pikeun Cina Supplier Emas pikeun Cina ngaropéa Sexy Ladies Robes pikeun Saré jeung Baju jero, Salaku urang nuju. pindah ka hareup, urang mertahankeun panon on rentang item urang kantos-ngembangna sarta ngaronjatkeun kana jasa ahli urang.

Produk Témbongkeun

IMG_4245(1)
IMG_4247(1)

Parameter produk

lokasi

Tol +/-

X-LEUTIK

LEUTIK

MEDIUM

GEDE

X-ageung

XX-ageung

CB PANJANG fm CBN

1/4

SALUR TAKDAK

1/4

17 1/4

17 3/4

18 1/4

18 3/4

19 1/4

19 3/4

DADA 1 "blw armhole (SEPARUH)

1/4

19 1/2

20 1/2

21 1/2

22 1/2

24

25 1/2


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali