CVC awéwé lactating MAMA Sleepshirt PEACH

Katerangan pondok:

Baju wengi indung mangrupikeun fitur perusahaan kami.Indung mangrupa kecap sulur hébat, utamana indung dina periode ASI.Éta ogé kanyamanan anu saé pikeun aranjeunna gaduh piyama payudara.Baju tidur indung ieu henteu ngan ukur modis tapi ogé nyaman pisan. Kami keukeuh nawiskeun manufaktur kualitas premium kalayan konsép bisnis anu unggul, penjualan produk anu jujur ​​ogé bantosan anu pangsaéna sareng gancang.eta bakal mawa anjeun teu ngan produk kualitasna alus atawa jasa jeung kauntungan badag, tapi paling signifikan nyaéta pikeun nempatan pasar sajajalan pikeun Produsén.

 

BAHAN : 50% KATUN 50% POLIESTER
Gram beurat lawon: 145-160g
Kategori : PAKAIAN MAMA
Jumlah pesenan minimum: 1000pcs


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Baju wengi indung mangrupikeun fitur perusahaan kami.Indung mangrupa kecap sulur hébat, utamana indung dina periode ASI.Éta ogé kanyamanan anu saé pikeun aranjeunna gaduh piyama payudara.Baju wengi indung ieu henteu ngan ukur modis tapi ogé nyaman pisan. Salaku perusahaan dagang asing tina kustomisasi garmen knitted, produk urang nyanghareupan dunya sareng cocog pikeun sadaya pasar.Produk ieu gaduh aplikasi anu saé.

Produk Témbongkeun

IMG_4243(1)
IMG_4239(1)

Parameter produk

lokasi

Tol +/-

X-LEUTIK

LEUTIK

MEDIUM

GEDE

X-ageung

XX-ageung

CB PANJANG fm CBN

1/4

27 1/2

28

28 1/2

29

29 1/2

30

SALUR TAKDAK

1/4

17 1/4

17 3/4

18 1/4

18 3/4

19 1/4

19 3/4

DADA 1 "blw armhole (SEPARUH)

1/4

19 1/2

20 1/2

21 1/2

22 1/2

24

25 1/2


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali