Baju Tidur MAMA lactating awéwé katun

Katerangan pondok:

Baju wengi indung mangrupikeun fitur perusahaan kami.Indung mangrupa kecap sulur hébat, utamana indung dina periode ASI.Éta ogé kanyamanan anu saé pikeun aranjeunna gaduh piyama payudara.Baju tidur indung ieu henteu ngan ukur modis tapi ogé nyaman pisan. Kami gaduh pangalaman langkung ti 20 taun di industri ieu sareng gaduh reputasi anu saé dina widang ieu.solusi kami geus meunang pujian ti konsumén sakuliah dunya.Tujuan kami nyaéta pikeun ngabantosan para nasabah sadar tujuanana. Kami ngabagéakeun pembeli dimana-mana dina kecap pikeun ngahubungi kami pikeun interaksi perusahaan bisnis anu bakal datang.

 

Bahan: 100% Katun
Gram beurat lawon: 145-160g
Kategori : PAKAIAN MAMA
Jumlah pesenan minimum: 1000pcs


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Baju wengi indung mangrupikeun fitur perusahaan kami.Indung mangrupa kecap sulur hébat, utamana indung dina periode ASI.Éta ogé kanyamanan anu saé pikeun aranjeunna gaduh piyama payudara.Baju wengi indung ieu henteu ngan ukur modis tapi ogé nyaman pisan. Salaku perusahaan dagang asing tina kustomisasi garmen knitted, produk urang nyanghareupan dunya sareng cocog pikeun sadaya pasar.Produk ieu gaduh aplikasi anu saé.

Produk Témbongkeun

IMG_4231(2)
IMG_4231(1)

Parameter produk

lokasi

Tol +/-

X-LEUTIK

LEUTIK

MEDIUM

GEDE

X-ageung

XX-ageung

CB PANJANG fm CBN

1/4

27 1/2

28

28 1/2

29

29 1/2

30

SALUR TAKDAK

1/4

17 1/4

17 3/4

18 1/4

18 3/4

19 1/4

19 3/4

DADA 1 "blw armhole (SEPARUH)

1/4

19 1/2

20 1/2

21 1/2

22 1/2

24

25 1/2


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali