Kaos Kaos Lengan Panjang awéwé katun bodas

Katerangan pondok:

Baju tidur gaya boneka kalayan cetakan bolong.Mencengkeun cangkéng.Sarupa jeung gaya kuna.Desain sakabéh nyaéta refreshing.The Printing jeung Sulaman anu ciri jeung kualitas luhur .They're cocog pikeun sakabéh pasar upami Anjeun hoyong, Kawas ukuran Éropa sarta Amérika.pinuh ngaropéa.Produsén pikeun Cina Sleepwear jeung baju jero, Ayeuna urang gaduh leuwih ti 20 taun pangalaman dina industri ieu sarta boga reputasi alus dina field.We ieu ogé konsistén néangan pikeun nangtukeun partnership kalawan suppliers anyar nyadiakeun alternatif inovatif tur pinter pikeun shoppers kami hargana.

 

Bahan: 100% Katun
Gram beurat lawon: 145-160g
Kategori: Pakéan Imah Musim Semi sareng Musim Gugur
Jumlah pesenan minimum: 1000pcs


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Baju tidur gaya boneka kalayan cetakan bolong.Mencengkeun cangkéng.Sarupa jeung gaya kuna.Desain sakabéh nyaéta refreshing.Our dagangan anu paling éféktif.Sakali Dipilih, Idéal Salawasna! Urang keur nyieun usaha hébat pikeun ngahontal situasi win-win ieu sarta tulus ngabagéakeun anjeun gabung kami.

Produk Témbongkeun

IMG_4225(1)
IMG_4228(1)

Parameter produk

lokasi

Tol +/-

X-LEUTIK

LEUTIK

MEDIUM

GEDE

X-ageung

XX-ageung

CB PANJANG fm CBN

1/4

27 1/2

28

28 1/2

29

29 1/2

30

SALUR TAKDAK

1/4

17 1/4

17 3/4

18 1/4

18 3/4

19 1/4

19 3/4

DADA 1 "blw armhole (SEPARUH)

1/4

19 1/2

20 1/2

21 1/2

22 1/2

24

25 1/2


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali