Baju Tidur Straped awéwé katun

Katerangan pondok:

Pita pinggang elastis, desain print pinuh.Cetakan overlay kartun dada.Sarupa jeung gaya olahraga suspender skirt.We ngalakukeun sagala jinis print, kayaning print karét, print cai, print réaktif, mindahkeun print jeung mindahkeun print jeung saterusna kualitas percetakan .The nyaeta teguh sarta non decolorizing.Cocog sareng sadaya pasar upami anjeun hoyong, sapertos ukuran Éropa sareng Amérika.pinuh ngaropéa.Kami henteu ngan ukur bakal nyobian panghadéna pikeun nampilkeun jasa ahli anu saé pikeun unggal anu mésér, tapi ogé siap nampi saran anu ditawarkeun ku prospek kami pikeun Kaos Saré Musim Panas Awéwé Berkualitas Tinggi.

 

Bahan: 100% Katun
Gram beurat lawon: 145-160g
Kategori:Pantun Usum Panas
Jumlah pesenan minimum: 1000pcs


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Pita pinggang elastis, desain print pinuh.Cetakan overlay kartun dada.Sarupa jeung gaya olahraga suspender skirt.As pausahaan dagang asing tina kustomisasi garment knitted, produk urang keur nyanghareupan dunya tur cocog pikeun sakabéh pasar.Produk ieu gaduh aplikasi anu saé.Perkara teu sabaraha umur anjeun, naon bentuk anjeun sarta di nagara mana, éta bisa minuhan kabutuhan Anjeun sanggeus modifikasi slight.

Produk Témbongkeun

IMG_4221(1)
IMG_4224(1)

Parameter produk

lokasi

Tol +/-

X-LEUTIK

LEUTIK

MEDIUM

GEDE

X-ageung

XX-ageung

CB PANJANG fm CBN

1/4

27 1/2

28

28 1/2

29

29 1/2

30

SALUR TAKDAK

1/4

17 1/4

17 3/4

18 1/4

18 3/4

19 1/4

19 3/4

DADA 1 "blw armhole (SEPARUH)

1/4

19 1/2

20 1/2

21 1/2

22 1/2

24

25 1/2


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali