Tentang Kami

Nanchang HongHua impor jeung ékspor Co., Ltd.

A eksportir / Produsén garments di Nanchang

Nanchang HongHua impor jeung ékspor Co., Ltd mangrupakeun éksportir / Produsén garments di Nanchang.we gaduh mangtaun-taun pangalaman pikeun garments bisnis internasional, kami geus dimekarkeun jadi hiji modern ngahasilkeun garments perusahaan nu boga leuwih ti 4000square méteran produksi aréa, leuwih. ti 200staff.Leuwih ti 200mesin jahit.Urang bisa ngahasilkeun 20000dzs tina kaos oblong per bulan.

+
Wewengkon Ngahasilkeun
+
Pagawe
+
Mesin Jahit
dzs
Kaos per Bulan

produk utama urang

Rupa-rupa kaos oblong, piyama, pakean orok, jas fleece polar, jsb.
Pasar utama kami langkung ti 20 nagara & wilayah sapertos AS, KANADA, IRELAND & UK, PERANCIS, Jérman jsb NEGARA EU, Australia sareng pasar Selandia Baru, Jepang jsb. 100% tina produksi kami parantos dijual ka pasar internasional.

about1
map_bg

Lokasi kami dina peta

Kami lokasina di kota Nanchang propinsi Jiangxi Cina nu perenahna di kiduleun China.One jam hiber diect anjeun tiasa nyandak ti Shanghai, Shenzhen, Guangzhou atawa HongKong ka kota urang sapopoé.
Ladenan palanggan amanah kami mangrupikeun prioritas nomer 1. Wilujeng sumping sadayana réréncangan ti luar negeri ngadatangan pabrik kami kota éndah pikeun ngembangkeun poténsi Usaha Garments.