Nanchang HongHua impor jeung ékspor Co., Ltd mangrupakeun éksportir / Produsén garments di Nanchang.we gaduh mangtaun-taun pangalaman pikeun garments bisnis internasional, kami geus dimekarkeun jadi hiji modern ngahasilkeun garments perusahaan nu boga leuwih ti 4000square méteran produksi aréa, leuwih. ti 200staff.Leuwih ti 200mesin jahit.Urang bisa ngahasilkeun 20000dzs tina kaos oblong per bulan.